DSP Suceava interzice complet spectatorii la meciurile Forestei de pe Stadionul Areni cu KSE Târgu Secuiesc și Știința Miroslava


Direcția de Sănătate Publică a județului Suceava a respins solicitarea clubului Foresta Suceava ca meciurile de pe teren propriu să se dispune cu un număr de cel mult o mie de spectatori. Anunțul a fost făcut luni dimineață de președinele clubului, Andrei Ciutac.

Asta înseamnă că partida Foresta Suceava - KSE Târgu Secuiesc programată vineri, 13 martie, de la ora 15.00, pe Stadionul Areni din municipiul Suceava, în a XVII-a etapă a campionatului Seriei I a Ligii a III-a se va desfășura fără spectatori.

Autoritățile centrală au decis să interzică manifestările publice cu peste o mie de spectatori ca măsură pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Prin excepție, FRF a decis că la partidele de fotbal pot fi primiți cel mult o mie de spectatori, cu acordul autorităților sanitare.

DSP a respins însă solicitarea făcută de Foresta Suceava. Cel mai probabil tot fără spectatori se va disputa și următoarea partidă de pe Stadionul Areni, cu Știința Miroslava, programată pe 28 martie.

Fără spectatori se vor disputa și meciurile disputate pe teren propriu de celelalte două echipe de Liga a III-a din județul Suceava, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni.

Sâmbătă, în prima etapă a returului, partida Sporting Liești - Foresta Suceava s-a încheiat cu scorul de 3-1.

Citește și:
Mai nouă Mai veche