Femeie rănită într-un accident rutier, pe DN2E, la interscția cu drumul spre Baia


Duminică, 8 martie, ora 14.10, Cătălin H., de 21 ani, din comuna Săcel, județul Maramureș, a condus autoturismul marca Hyundai pe D.N.2 E din direcția Spătărești către Cornu Luncii, iar la intersecția cu D.J. 209 H nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul marca Audi care circula în fața sa, fiind condus de o femeie de 32 ani din comuna Baia, intrând în coliziune față în spate cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii care a care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Mun. Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul ”contuzie cranio-cervicală”. Nu a rămas internată.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto Cătălin H. care nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul care circula în fața sa.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooletst, rezultatele fiind 0,00 și li s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Mun. Fălticeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche