Garda Forestieră Suceava sistează activitatea cu publicul


La nivelul Gărzii Forestiere Suceava a fost aprobat un set de măsuri ce presupun schimbarea modului de lucru cu publicul, pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul tip de coronavirus (COVID-19).

Astfel, în perioada 12.03 – 31.03.2020, activitatea de relații cu publicul la instituție, se va desfășura fără interacțiunea directă a angajaților cu persoanele din afara instituției.

Cetățenii care vor să solicite informații sau să desfășoare alte activități de relații cu publicul- audiențe, apostilă, petiții, etc - pot apela telefonic la numărul de telefon 0230. 520.790 sau transmite prin poșta electronică la adresa de email gardaforestiera.suceava@gmail.com sau prin corespondență, documentațiile aferente.

Documentațiile în vederea obținerii autorizațiilor / acordurilor / avizelor / deciziilor se vor trimite în mod obligatoriu către Garda Forestieră Suceava prin poștă electronica, fax, poștă/curierat.

În vederea întocmirii documentațiilor, cererile/formulare tip de solicitare se găsesc pe site-ul oficial al instituției la secțiunea: http://www.gardaforestierasv.ro/index.php?id=II_7 , și la secțiunea ”Bune Practici”.

Documentele emise de Garda Forestieră Suceava vor fi transmise către solicitanți prin poștă electronica, fax, poștă/curierat.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0230.520.790 sau la email gardaforestiera.suceava@gmail.com.

În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior.

Garda Forestieră Suceava

Niciun comentariu

Un produs Blogger.