Jucătorii străini vor să fugă de la FC Botoșani de frica epidemiei cu coronavirus: Croitoru: „Situația s-a agravat!”


Antrenorul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a recunoscut că epidemia cu coronavirus a produs panică în rândul jucătorilor. Croitoru a dezvăluit că jucătorii străini sunt în pragul disperării.

„E complicat rău, sunt mulţi străini în lot, jucătorii vor să plece, primesc non stop mesaje, trebuie sa iau o decizie. Situaţia s-a agravat!

Băieţii au intrat în panică, vor să plece, spun că e ultima zi când mai pot din cauza stării de urgenţă. Le e frică că se închid aeroporturile, oraşele, panica e acum cel mai mare duşman.

Nu poţi să-i spui unui străin să stea aici când familia e la mii de km distanţă, e greu să porţi responsabilitatea, eu nu aş vrea să fiu în situaţia asta.

Unii vor intra în carantină la întoarcere, nu mă pot folosi de ei, dar uman nu mă pot împotrivi, le-aş da drumul", a explicat Marius Croitoru la emisiunea Digi Sport Special.

COVID-19 în România | Ce înseamnă stare de urgență și cât durează

Starea de urgenţă este reglementată de articolul 93 al Constituţiei României, precum și de Ordonanţa de Urgenţă numărul 1 din 1999. Ordonanţa în cauză spune că starea de urgenţă se poate impune pe o perioadă de cel mult 30 de zile şi prevede totodată măsuri excepţionale economice și de ordine publică.
Mai nouă Mai veche