Leroy Merlin închide toate magazinele din România


Retailerul francez de materiale de construcții și amenajări interioare Leroy Merlin închide, temporar, toate magazinele din România.

Rețeaua Leroy Merlin din România include 17 unități cu peste 2.000 de angajați, în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Leroy Merlin deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. EXCLUSIV Proprietarii de restaurante se reprofilează după ce Guvernul le-a închis localurile. Mircea Dinescu intră pe nișa de livrări și le va trimite pachete clienților. Cu tot cu lăutari purtând măști medicale

Retailerul de bricolaj este prezent pe piața românească din 2011, când a deschis primul magazin, în Chitila. Francezii au preluat 15 magazine bauMax în 2014.

Leroy Merlin își dispută piața românească de distribuție a materialelor de construcții și bricolaj cu trei companii autohtone (Dedeman, Arabesque și Ambient), plus alte patru multinaționale - Praktiker, Kingfisher (a cumpărat Bricostore), Mr. Bricolage și Hornbach.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.