VIDEO Ludovic Orban, propus din nou premier de președintele Klaus Iohannis: „Este singura propunere pe care am primit-o”

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, după consultările cu partidele parlamentare, făcute în sistem de teleconferinţă, că singura propunere pe care a primit-o în discuţiile cu partidele este Ludovic Orban şi îl propune prim-ministru.



El a precizat că toate discuţiile cu partidele parlamentare au fost foarte bune, foarte constructive şi că a primit o singură propunere de persoană care să fie prim-ministru.

„Singura propunere pe care am primit-o este Ludovc Orban şi lp-am desemnat pentru poziţia de prim-ministru al Guvernului. Am promisiuni de la toate partidele politice că se vor implica pentru a trece cu celeritate prin toate procedurile, posibil mâine să avem votul de învestire a Guvernului Orban, vot care se va da în condiţii speciale”, a declarat preşedintele.

Iohannis şi-a exprimat încederea că Parlamentul are toate posibiltăţile pentru a trece cu bine peste această procedură.

”Mă aştept ca toţi politicienii să fie parte a soluţiei de finalizare a crizei politice, încât să ne concentrăm 100% pe combaterea infecţiei cu coronavirus”, a conchis preşedintele.
Mai nouă Mai veche