VIDEO Primarul Ion Lungu s-a izolat în birou după ce o angajată a fost confirmată cu coronavirusPrimarul Sucevei, Ion Lungu, s-a autoizolat în biroul său din primărie, luni dimineaţă, după ce o angajată a fost confirmată pozitiv cu COVID-19.

Lungu a declarat, pentru AGERPRES, că angajata respectivă, care este din Bosanci, se află internată în spital pentru că s-a simţit rău şi nu a mai venit la serviciu de pe 18 martie, iar duminică a fost confirmată cu noul coronavirus.

Primarul a spus că el se simte bine şi că luni se împlinesc 13 zile de când a ţinut audienţe împreună cu angajata confirmată cu COVID-19.

„Mi-am luat testul sâmbătă, încă nu am rezultatul (...) Femeia cu siguranţă e din zona de focar de la Bosanci. Sâmbătă mi-au luat testul la DSP, dar încă nu am rezultatul. Eu preventiv mi l-am luat, bănuind că ea este la spital de miercuri seară, la Infecţioase, mi-am făcut dezinfecţie în primărie, mi-am luat măsurile care se impun, mi-am luat preventiv un test ca să văd şi eu cum stau (...) Nu intru în contact cu nimeni la birou, numai prin telefon. Biroul e încuiat”, a precizat Lungu.

Primarul a făcut din nou apel la suceveni să stea acasă.

„Staţi acasă acum. S-ar putea mâine să fie prea târziu (...) Suntem într-o situaţie de urgenţă, într-o situaţie dramatică. Fac un apel aproape disperat să nu mai răspândim acest virus. Protejându-vă pe voi, pe cei dragi, salvăm oraşul nostru, salvăm locurile de muncă, ne putem întoarce mai repede la o viaţă normală”, a spus Ion Lungu.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.