Bijuteriile unui bărbat care a murit la Spitalul Județean Suceava nu au fost returnate familiei și sunt acum de negăsit



  • Geanina din Suceava îţi povesteşte că ruda sa a rămas fără lanţul de aur şi fără brăţară după ce a murit la Spitalul din Suceava
  • Geanina Ursu, nepoata bărbatului decedat: Nu pot să acuz fără nicio bază că au fost furate, cert este că aceste bunuri nu sunt
  • Nepoata bărbatului decedat de Covid 19 la Suceava spune că rudele sale vor depune plângere la poliţie

În vreme de Covid bijuteriile celor decedaţi se pot face nevăzute! Nu e miracol, ar putea fi furt. Îţi povesteşte asta Geanina, nepoata unui bărbat în vârstă de 62 de ani care a murit luna trecută la Spitalul Judeţean din Suceava.

Geanina Ursu, nepoata bărbatului decedat la Suceava: În momentul în care s-a internat avea nişte bunuri materiale asupra lui, pe lângă haine, portofel şi aşa mai departe avea un lanţ de aur şi o brăţară care nu au fost restituite nici măcar la momentul acesta. Se pare că cei de la morgă nu ştiu cine ar fi putut să le ia, pentru că la ei nu au ajuns. Nu pot nici să acuz fără nicio bază că au fost furate, cert este că nu sunt.

Fata bărbatului decedat a făcut cerere la Spitalul din Suceava pentru a-i fi restituite aceste bunuri şi urmează să facă plângere la poliţie.

Cei de la spital încearcă acum să rezolve acest mister şi să dea de urma acestor bijuterii pentru a le restitui familiei. Poliţia va verifica situaţia după ce va fi depusă plângerea.

Cert este că Suceava este un loc care naşte situaţii paradoxale. Mai multe persoane au povestit recent în presă că au fost nevoite să plătească la morga spitalului câte 100 de lei pentru a ridica trupurile decedaţilor.
Mai nouă Mai veche