FOTO Incendiu la o hală de producție a brichetelor din lemn, la Bilca

Incendiu în localitatea Bilca
17.05.2020, ora anunțării la 112 - 1:35

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Bilca și Gălănești, au intervenit cu 6 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală de producție brichete din lemn, de pe raza comunei Bilca.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la întreaga hală, inclusiv la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 350 mp, fără pericol de propagare a flăcărilor.

Au ars instalația de producere a brichetelor din lemn, alte materiale depozitate în interiorul halei și acoperișul construcției (din azbociment, pe astereală din draniță) pe 350 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric cu improvizații.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au lichidat incendiul la ora 5:35.Un comentariu:

  1. Schweighoffer, Egger, OMV, MOL, E-ON, BCR, nu ard...înca...si nici în Austria, Germania, Ungaria, Turcia, nu ard miliardele obtinute din furtul zilnic, de 30 de ani, al Românilor. Sa speram ca într-o zi, vom deveni mai PATRIOTI si ne vom simti la fel de apti si de capabili, ca toate aceste Natii de CRIMINALI si HOTI, din tata-n fiu, si nu le vom mai lasa resursele noastre pe mâna, sa ni le exploateze si sa ni le revânda ei, la preturile la care au ei chef, sau sa le cumparam toate deseurile si second-handurile lor

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.