Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, s-a infectat cu coronavius. Edilul nu s-a internat la spital



Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar (PSD), este infectat cu noul coronavirus. Edilul a primit rezultatul pozitiv al testului miercuri, 13 mai. 

Nistor Tătar a declarat presei locale că nu s-a simțit bine încă săptămâna trecută și că nu a mai ieșit din casă de sâmbătă.

La nivelul Primăriei municipiului Rădăuți a fost întocmită o listă a persoanelor care au intrat în contact cu edilul și se așteată acum măsurile stabilite de DSP. Primarul nu s-a internat în spital și a spus presei locale că va rămâne în carantină la domiciliu.

„Așa cum, majoritatea dintre dumneavoastră ați auzit, am fost depistat pozitiv la testarea COVID-19. 

Țin să precizez că am o formă ușoară de boală, simptomele fiind puține și nu foarte agresive, urmând ca în cursul zilei de luni să-mi fie prelevate din nou probe. Sper ca testul de luni să fie negativ, astfel încât să-mi pot relua în cel mai scurt timp activitatea, respectând recomandările medicilor.

În ceea ce privește activitatea din primărie, aceasta nu va fi afectată, Primăria Municipiului Rădăuți având în funcție un tânăr viceprimar - Bogdan Adrian Nicolau, care se va ocupa de problemele care vor apărea în această perioadă

Cu siguranță îmi voi relua activitatea în cel mai scurt timp!”
, a scris Nistor Tătar pe Facebook.

Mai nouă Mai veche