Situația epidemiei cu Covid-19 în județul Suceava la 17 mai 2020

Astăzi, la nivelul județului Suceava se află în autoizolare la domiciliu 361 de persoane, iar în carantină instituționalizată 636 de persoane. Persoanele aflate în autoizolare la domiciliu sunt clinic sănătoase, fără simptome specifice infecției COVID – 19. Din izolare voluntară au ieșit până acum 14983 de persoane.

Din carantină instituționalizată, după obținerea avizului epidemiologic, au ieșit, de la instituirea măsurii de carantinare și până în prezent, 2465 persoane.

La nivelul județului Suceava, până la această dată au fost efectuate 16643 teste.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Suceava la data prezentului comunicat, în județul Suceava sunt declarate vindecate 2021 de persoane.

Vă reamintim că în situația în care vă deplasați între localități, înafara zonei metropolitane, pentru asigurarea de bunuri necesare, aveți nevoie de declarație pe propria răspundere (scrisă de mână sau tipărită de pe formulare.sts.ro) în care veți bifa punctul 11 “alte motive justificate”. Zona metropolitană cuprinde localitățile aflate pe o rază de până la 30 de kilometri față de principalul oraș (conform art.11 din Legea nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional - Secţiunea a IV-a Reţeaua de localităţi).

Niciun comentariu

Un produs Blogger.