Tânăr prins băut la volan pe strada Maior Ioan din Fălticeni


Sâmbătă, 30 mai 2020, la ora 22.40, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni – Biroul de Ordine Publică, în timp ce executau atribuţiile de serviciu pe Strada Maior Ioan din Fălticeni, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului marca VW care se deplasa pe această stradă pe direcţia sens giratoriu Piaţa Mihai Sadoveanu spre Colegiu „Agricol” Fălticeni.

La volan se afla Iustin S., de 26 ani, din Fălticeni.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică acesta a fost invitat la sediul Poliţiei Fălticeni pentru efectuarea de cercetări. La sediul Politiei Municipiului Fălticeni a fost testat cu aparatul alcooltest, iar în urma testării acesta a indicat o alcoolemie de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere cele constatate s-a procedat la invitarea acestuia la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche