Un tânăr din Bosanci a ieșit la plimbare cu mașina tatălui său plecat la muncă în Olanda și a fost prins de polițiști la Udești


Duminică, 10 mai 2020, la ora 16.10, un echipaj din cadrul SPR 2 Ipotești, aflându-se în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe DJ 208 A, pe raza satului Udești, a observat autoturismul marca VW care era condus de o persoană despre care dețineau informații că nu posedă permis de conducere.

S-a procedat la urmărirea acestuia, ocazie cu care pe drumul comunal 1 din apropierea Căminului Cultural Udești, conducătorul auto a oprit autoturismul, acesta fiind identificat ca fiind Andrei G., de 19 ani, din Bosanci.

Cu ocazia verificărilor s-a constatat că polița RCA a autoturismului este expirată, astfel că, tânărul a fost sancționat contravențional conform art. 3 din Legea 132/2017 și i-au fost reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare, aparținând autoturismului marca VW Golf.

Fiind verificat în bazele de date ale Poliţiei Române s-a stabilit că acesta nu figurează ca având permis de conducere auto, pentru nici o categorie de vehicule. Cel în cauză a mai declarat că autoturismul marca VW Golf aparține tatălui său care este plecat în Olanda și acesta nu are la cunoștință faptul că a luat autoturismul din curtea locuinței.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi. ped. de art. 335 alin. 1 Cod penal.

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche