2,55 metri cubi de lemn de lucru transportat fără acte, confiscat de polițiștii la Putna


Joi, 4 iunie 2020, la ora 11.15, în timp ce executau atribuțiile de serviciu pe raza de competență, lucrătorii Postului de poliție Putna au oprit pentru control pe Drumul Comunal „Vețău” din comuna Putna autoutilitara marca IVECO, care transporta material lemnos respectiv lemn rotund rășinoase. Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit faptul că autoutilitara este condusă de Constantin Ț., de 30 ani, domiciliat în comuna Putna, și că acesta nu posedă aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat.

Din acest motiv transportul a fost condus la Atelierul de prelucrare a lemnului din cadrul Ocolului Silvic Putna unde s-a solicitat sprijinul unui inginer silvic din cadrul acestui ocol silvic pentru inventarierea materialului lemnos. Cu această ocazie s-a stabilit faptul că bărbatul transporta cantitatea de 2,55 m.c. lemn lucru rășinoase în valoare de 742 lei.

Șoferul a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 171/2010 Modificată, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Putna.
Mai nouă Mai veche