Două persoane rănite după ce o tânără aflată la volanul unui BMW a intrat pe contrasens și s-a izbit într-un Audi


Joi, 4 iunie 2020, în jurul orei 18:45, Ioana O., în vârstă de 21 de ani din comuna Parva, județul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe DN 17 din localitatea Valea Putnei, comuna Pojorâta, din direcţia Câmpulung Moldovenesc către Vatra Dornei, la un moment dat, ajunsă într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune frontală cu autoturismul marca AUDI, care circula regulamentar.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta faţă a autoturismului marca AUDI, de 21 ani, din Fălticeni, cât şi a conducătorului autoturismului, de 24 ani, din Fălticeni. Aceștia au fost transportați la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde pasagera a fost diagnosticată cu ,,traumatism toracic, contuzie genunchu stâng” , iar șoferul a fost diagnosticat cu ,, contuzie mână dreaptă”.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat la ambele testări, ulterior fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche