Echipaje de Ambulanță și Poliție atacate cu sabia, luni, la FălticeniUn echipaj de Ambulanță și un echipaj de Poliție au fost atacate cu o sabie, luni la amiază, în municipiul Fălticeni din județul Suceava.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 11.00, pe bulevardul 2 Grăniceri din Fălticeni. O patrulă de polițiști de la Ordine Publică a intervenit după o bătaie între Dan Z., de 40 de ani, și Ion S., de 25 de ani. Primul a fost transportat la Spitalul municipal Fălticeni.

După plecarea polițiștilor, scandalul a fost continuat de tatăl agresorului, iar polițiștii au intervenit din nou.

Iulian S., de 50 de ani, a atacat cu o sabie un echipaj de Amublanță. Pentru că oamenii s-au blocat în autospecială, individul a împuns mașina cu sabia.

La locul scandalului a ajuns din nou echipajul de Ordine Publică, iar agresorul a lovit cu sabia caroseria autospecialei de poliție, în zona șoferului.

Scandalagiul a fost în cele din urmă încătușat și transportat la sediul Poliției Municipiului Fălticeni unde va fi cercetat penal pentru mai multe infracțiuni, printre care „lovire sau alte violențe”, „distrugere” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.