Scandal pe strada Mirăuților din Suceava. Polițiștii au intervenit după o altercație între vecini



Sâmbătă, 20 iunie 2020, la ora 06.44, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de un bărbat de 63 ani, din Suceava, cu privire la faptul că un tânăr de 24 ani, din aceeași localitate, a făcut scandal și l-a lovit.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în fața unui imobil de pe strada Mirăuților a fost identificat apelantul cât și persoana reclamată. Apelantul declară că în jurul orei 06.30 în timp ce se afla în fața locuinței de pe strada Mirăuților, la un moment dat a fost lovit cu pumnul de tânărul de 24 de ani, pe motivul unor divergențe mai vechi între ei, acesta fiind și sub influența băuturilor alcoolice.
Tânărul a declarat că l-a agresat fizic pe bărbatul de 63 de ani, dar și acesta la rândul său l-a lovit în zona cotului drept.

Martorii identificați declară că cei doi au avut o altercație pe stradă lovindu-se între ei pe motivul unor neînțelegeri. În timpul verificărilor tânărul de 23 de ani a solicitat o ambulanță la fața locului deși nu dorit acest lucru inițial, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar de ,, escoriații cot drept”. Tânărul care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat că urmează ca ulterior să depună plângere scrisă pentru lovire. Bărbatul de 63 de ani a declarat că nu dorește să depună plângere pentru lovire și nu dorește să meargă la spital.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

Pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și scandal ambele persoane implicate în eveniment au fost sancționate conform Legii 61/1991 R. art. 2 pct. 25 și 24 cu câte 500 lei fiecare.
Mai nouă Mai veche