Un turist a murit din cauza necunoscute după ce a stat cazat două zile într-o casă din Moldova Sulița

Moldova Sulița

Miercuri, 17 iunie 2020, autoritățile au fost sesizate de Vasile Ș., din Gîrleni, județul Bacău, despre faptul că în timp ce se afla în Moldova Sulița, ,,a consumat mai multe alimente și lichide în cursul serii precedente la o casă unde a fost cazat”.

Au intervenit polițiști și un echipaj SMURD care au constatat urmatoarele.

La fața locului au fost identificate două persoane, Vasile Ș., de 60 ani, și partenera acesto acestuia, de 53 ani, ambii din Gîrleni, județul Bacău.

Persoanele în cauză erau turiști și au închiriat o casă de locuit din Moldova Sulița, pe care proprietarul o folosește în scop turistic.

Cei doi turiști s-au cazat duminică și au stat acolo două zile. Miercuri, cei doi au gătit cina folosind produse achiziționate anterior. După ce au servit masa, la scurt timp li s-a făcut rău, simțindu-se amețiți și au vomitat.

Turiștii au stat până în cursul dimineții de miercuri, crezând că se vor face bine, consumând lapte. Întrucât starea lor nu s-a ameliorat, bărbatul a sunat la 112.

Cei doi au fost preluați și internați la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, acolo unde bărbatul a murit la scurt timp, iar femeia a rămas internată.

Cercetările continua sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar în funcție de rezultatul necropsiei, evoluției stării de sănătate a concubinei decedatului și rezultatatele analizei produselor alimentare identificate și a sursei de apă, se va dispune procedural.
Mai nouă Mai veche