Fostul antrenor al Forestei, Petre Grigoraș, se întoarce pe banca tehnică Oțelului Galați



Oțelul Galați a anunțat revenirea pe banca tehnică a echipei aflată acum în liga a treia a lui Petre Grigoraș, antrenor care a scris istorie pe malul Dunării.

Petre Grigoraș este noul antrenor al Oțelului, a anunțat managerul clubului Cristi Munteanu. Tehnicianul în vârstă de 55 ani a semnat un contract pe un sezon cu opțiune de prelungire. Grigoraș, care a pregătit pe Oțelul în perioada când echipa a câștigat Cupa Intertoto, vine după stagiuni la Farul și Foresta Suceava.

Oțelul atacă promovarea în Liga 2

Este o nouă mutare care dezvăluie ambițiile grupării oțelare după ce în vară gălățenii au repatriat mai mulți jucători importanți. Nu mai puțin de opt achiziții au fost făcute, în frunte cu Cristi Sârghi și Ionuț Neagu, foști campioni cu Oțelul, fundașul Dan Popescu sau mijlocașul Bogdan Gavrilă.

Gălățenii au renunțat la fostul antrenor, Alexandru Ciobanu, după ce echipa a pierdut amicalul cu rivala Dacia Unirea Brăila, scor 1-3. Acesta nu a stat însă pe banca echipei și nici nu a fost prezent la antrenamente deoarece este infectat cu coronavirus, după cum a mărturisit fostul tehnician.
Mai nouă Mai veche