Gheorghe Flutur folosește din nou Spitalul Județean în campania electorală, alături de managerul Alexandru Calancea, printr-un clip difuzat pe pagina PNL Suceava

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a abuzat din nou de funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și a realizat un nou videoclip electoral în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Șeful PNL Suceava s-a folosit astfel de patrimoniul și resursele instituției pentru a obține capital electoral pentru partid.

În videoclipul electoral apar managerul spitalului, dr. Alexandru Calancea, și șeful secției Urologie, Ionuț Mircea Jurchiș, coordonator al blocului operator.

Videoclipul electoral filmat în Spitalul Județean Suceava a fost publicat joi după-amiază pe pagina de Facebook PNL Suceava.

Este a patra oară în ultimele două săptămâni când Gheorghe Flutur abuzează de funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și folosește patrimoniul și resursele instituției pentru a filma videoclipuri electorale pentru PNL Suceava, căutând să obțină capital electoral pentru partid.

Gheorghe Flutur a fost audiat de procurorii DNA în mai multe dosare care vizează managementul Spitalului Județean Suceava, anchete deschise după ce fosta conducere nu a luat nicio măsură pentru a preveni focarul de Covid-19 izbucnit în unitatea medicală.

În luna martie, Gheorghe Flutur a fost testat înaintea medicilor, la miezul nopții, pentru asta fiind chemați angajați ai DSP de acasă, iar ulterior a beneficiat de tratament preferențial fiind internat într-o rezervă de lux la Chirurgie, în loc să fie internat la Boli Infecțioase, alături de ceilalți pacienți testați pozitiv cu Covid-19.

Mai nouă Mai veche