Două persoane rănite la Reuseni după ce un șofer a intrat în depășirea unei mașini care vira la stângaJoi, 3 septembrie 2020, la ora 20.30, Ioan A., de 42 de ani, din comuna Udești, a condus autoturismul VW Bora cu nr. de circulație provizorie, pe DC68, în localitatea Reuseni, comuna Udești, având direcţia de deplasare dinspre Luncușoara spre Plăvălari. Bărbatul a efectuat neregulamentar manevra de depășire și a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul VW Golf, care circula din aceeași direcție și a cărui conducător auto era angajat în efectuarea virajului stânga spre un imobil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a conducătorului autoturismului cu numărul de circulație provizorie si a unui pasager aflat pe bancheta din spate în același autoturism.

Conducătorii de autovehicule implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru fiecare în parte și li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.