VIDEO Cum și-a construit Gheorghe Flutur o vilă chiar în mijlocul domeniului Acasă în Bucovina din Capu Câmpului

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a devenit proprietarul unei vile și a unui teren situate în mijlocul domeniului Acasă în Bucovina din comuna Capu Câmpului, județul Suceava.

Conform declarației de avere depusă la înregistrarea candidaturii pentru un nou mandat în funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur deține în propriete un teren cumpărat în anul 2018, cu suprafața de 2.900 de metri pătrați, în comuna Capu Câmpului. Pe teren se află o vilă de 164 de metri pătrați, finalizată în 2020, o anexă de 60 de metri pătrați și o magazie de 48 de metri pătrați.

Terenul și vila se află chiar în mijlocul domeniului Acasă în Bucovina, una dintre cele mai cunoscute pensiuni din județul Suceava.
{inAds}
În acte, pensiunea și domeniul de peste zece hectare aparțin inginerului silvic Ioan Boca. Afacerea a început timid în anul 2007 și a prins avânt după 2008, odată cu primul mandat câștigat de Gheorghe Flutur în funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

În județ au circulat de la început zvonuri despre faptul că pensiunea i-ar aparține de fapt lui Gheorghe Flutur, dar politicianul a negat întodeauna.

Conform declarației de avere, în anul 2018 Gheorghe Flutur a „cumpărat” 2.900 de metri pătrați din terenul pensiunii și o anexă, chiar în mijlocul domeniului Acasă în Bucovina, în spatele restaurantului.

Gheorghe Flutur și-a construit imediat o vilă de 164 de metri pătrați, cu parter și mansardă.

În declarațiile de avere completate de Gheorghe Flutur în ultimii ani nu sunt trecute alte venituri în afara de cele salariale și nici nu a avut declarate niciun fel de economii. Sumele cheltuite pentru cumpărarea terenului și construirea vilei nu sunt reflectate în declarațiile de avere.

Chiar și după ce și-a construit vila în mijlocul domeniului Acasă în Bucvina, Gheorghe Flutur susține în continuare că nu are nicio legătură cu pensiunea.

Mai nouă Mai veche