Trei tineri răniți într-un accident rutier, la Luncușoara, după o depășire pe linia continuă



Joi, 3 septembrie 2020, în jurul orei 14.45, Vlăduț V., de 20 ani, din orașu Liteni, a condus autoturismul VW Golf pe DJ 208A, în Luncușoara, comuna Udești, având direcţia de deplasare dinspre Suceava spre Udești. Ajungând la intersecția dirijată cu indicatoare de prioritate cu DC68 Securiceni a efectuat neregulamentar manevra de depășire pe trecerea pentru pietoni, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de circulație și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul Audi care circula din aceeași direcție și efectua virajul stânga spre Luncușoara.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară șoferului vinovat și a doi pasageri de 24 de ani și 26 de ani, toti din orasul Liteni. Aceștia au fost transportați la Spitalul Judeţean Suceava.

Conducătorii de autovehicule implicați în accidentul de circulație au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru fiecare în parte și li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche