Dorin Goian se revoltă după prestațiile României: „Umilințele astea nu sunt o surpriză! Ăștia suntem, cu ăștia defilăm”

Dorin Goian (39 de ani), fost internațional, a comentat situația naționalei României și a analizat înfrângerile cu Islanda (1-2 în barajul pentru EURO 2020) și cu Norvegia (0-4 în Liga Națiunilor).

Fostul fundaș a declarat că nu este surprins de înfrângerile naționalei lui Mirel Rădoi și a spus că acestea sunt rezultatele faptului că jucătorii români nu evoluează în străinătate, iar nivelul Ligii 1 este unul scăzut.

„Nu e niciun fel de surpriză. Nu vedeți cum ne prezentăm? Campionatul este slab, iar jucătorii nu evoluează la echipele din afară. Vreți să jucăm ca Franța? E imposibil, ne îmbătăm cu apă rece. Culegem roadele a tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani. Nu s-a investit!

Și în perioada mea au fost momente mai puțin bune. Când România pierde, criticile vin din orice direcție. Noi, românii, la asta ne pricepem. Sunt sigur că vom aborda cu mai mare încredere meciul cu Austria. Ăștia suntem, cu ăștia defilăm. Pentru orice calificare trebuie să ne bucurăm maxim. Trebuie să fie o mare sărbătoare, raportat la ce vremuri trăim”, a declarat Dorin Goian pentru Realitatea Sportivă.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.