O armată de polițiști a scotocit pădurea Adâncata în căutarea unui bărbat care și-a anunțat soția că își va pune capăt zilelor. Bărbatul a fost găsit și internat la Psihiatrie

Miercuri, 28 octombrie 2020, la ora 10.08, o femeie din municipiul Suceava a sesizat prin 112 faptul că soțul său, în vârstă de 41 de ani, a amenințat prin intermediul telefonului că se sinucide în pădurea de la ieșire din municipiul Suceava spre Adâncata, având o curea într-un rucsac aflat asupra sa.

Având în vedere aspectele sesizate, pentru căutarea și identificarea bărbatului la faţa locului s-a deplasat patrula de siguranță publică din cadrul Secției Urbane de Poliție Burdujeni, echipe din cadrul Compartimentului proximitate, un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică și un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală 8 Adâncata.

În urma verificărilor specifice efectuate, pe strada 22 Decembrie a fost identificat bărbatul, acesta având urme de noroi pe haine.

Cel în cauză a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, de unde a fost preluat de o ambulanță și transportat la UPU Suceava. Ulterior acesta a fost transportat la Secția de Psihiatrie Burdujeni unde a rămas internat.

În cauză nu s-a constatat vreo faptă de natură penală.
Mai nouă Mai veche