Transport de cherestea fără acte, confiscat de polițiști la Hănțești

Sâmbătă, 3 octombrie 2020, la ora 10.00, în timp ce patrula din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata desfășura activități în cadrul planurilor de acțiune cu privire identificarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice și pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, a oprit, pe DJ 208D, pe raza localității Hănțești, comuna Hănțești, autoutilitara marca Iveco Daily.

La volanul acesteia a fost identificat Cantemir P., de 19 ani, domiciliat în comuna Ciprian Porumbescu, acesta înmânând actul de identitate, permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și polița RCA. Fiind întrebat cu privire la transportul pe care îl efectuează, tânăruș a precizat faptul că transportă cherestea rășinoase. I s-au solicitat documentele de transport, avizul de însoțire al acesteia, ocazie cu care șoferul a precizat faptul că nu deține vreun document de transport.

În continuare a fost însoțit la sediul Ocolului Silvic Adâncata, unde a fost sancționat contravențional fiind dispusă și confiscarea cantității de cherestea rășinoase în valoare de 877,18 lei ce a fost predată în custodie OS Adâncata.
Mai nouă Mai veche