Bărbat strivit sub o schelă metalică la o spălătorie de pe Traian Vuia. Victima rămasă inconștientă a fost transportată cu multiple traumatisme la Spitalul Județean

Luni, 9 noiembrie 2020, ora 14.40, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că o schelă metalică a căzut peste un bărbat în incinta unei spălătorii de pe strada Traian Vuia. 

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că Lucian C., de 43 ani, din Udești, angajat de patru ani pe postul de spălător covoare, în jurul orelor 14.35, în timpul programului de lucru, s-a urcat pe o schelă metalică pentru a efectua niște reparaţii la tavanul halei spălătoriei. Într-un moment de neatenţie, bărbatul a căzut în gol de la o înălţime de doi metri. 

La faţa locului s-a prezentat un echipaj al ambulanţei care i-a acordat primele îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, secţia UPU, unde a fost diagnosticat cu „traumatism prin cădere de la înălţime, fractură de claviculă stângă, fiind continuate investigaţiile medicale”.

Din cauza stării de sănătate, bărbatul nu a putut fi audiat cu privire la evenimentul produs.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă” , „nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche