Bărbați din Straja amendați de polițiști pentru că nu au respectat izolarea la domiciliu. Unul era la bureți în pădure, altul a fost găsit la un loc cu restul familiei

Sâmbătă, 7 noiembrie 2020, la ora 09.50, având în vedere lista cu persoanele autoizolate de pe raza de competență, lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus s-au deplasat la domiciliul lui Dragoș P., de 22 ani, din comuna Straja, în vederea verificării acestuia privind respectarea autoizolării la domiciliu. 

Tânărul a fost identificat la locuința sa, însă acesta a fost depistat în timp ce lua contact în curte cu membrii familiei sale, acesta declarând în prealabil faptul că se autoizolează singur.

Totodată, în jurul orei 10.07, polițiștii s-au deplasat la locuința lui Dorin B., de 50 ani, din comuna Straja, în vederea verificării acestuia cu privire la respectarea autoizolării la domiciliu, ocazie cu care nu a fost identificat la domiciliu. 

Fiind contactat telefonic, bărbatul a declarat faptul că este în pădure la cules de ciuperci. Soția sa a fost identificată la domiciliu, aceasta fiind și ea în autoizolare.

Cei doi au fost sancționați contravențional conform Legii nr.55/2020. Prin adrese scrise s-a comunicat către DSP Suceava despre aspectele constatate.
Mai nouă Mai veche