Buletin de presă, 2 noiembrie 2020 - IPJ Suceava

Eveniment rutier cercetat de polițiști

La 01.11.2020, ora 05.45, în timp ce conducea autoturismul pe DC69 din comuna Ipoteşti, o localnică de 52 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile, după care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.
Din accident a rezultat rănirea femeii de 52 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La 01.11.2020, ora 10.55, o patrulă din cadrul Poliției orașului Salcea a oprit pentru control autoturismul, cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat de 57 de ani din comuna Baia.
Din verificările efectuate poliţiştii au constatat faptul că, autorizația de circulație provizorie este expirată din data de data de 18.05.2020 .
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat ”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche