Buletin de presă, 24 noiembrie 2020 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 23.11.2020, ora 11.16, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin „SNUAU112” despre faptul că în comuna Preutești, s-a produs un accident rutier.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat autoturismul în cauză şi au stabilit că, în timp ce conducea autoturismul pe DC 4 aproape de intersecția cu DJ 208, în comuna Preuteşti, un localnic de 70 de ani, a părăsit partea carosabilă pe direcția de mers, a alunecat într-o râpă apoi s-a răsturnat in albia unui pârâu.
Din accident a rezultat decesul bărbatului de 70 de ani.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


La 23.11.2020, orele 18.30, în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 209C între localitățile Frumoasa și Moara, un bărbat de 30 de ani din municipiul Suceava a surprins şi accidentat un bărbat de 78 de ani din municipiul Suceava, care se deplasa în calitate de pieton în aceeași direcție de mers.
Din accident a rezultat decesul bărbatului de 78 de ani.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


În seara de 23.11.2020, ora 21.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 în zona Ratoș, un bărbat de 37 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 72 de ani din municipiul Suceava.
Din impact a rezultat atât rănirea conducătorului auto de 72 de ani şi a unui minor de 15 ani, pasager în acelaşi autoturism, cât şi rănirea unui bărbat de 37 ani din comuna Moldova Sulița şi a unei femei de 19 ani din judeţul Bihor, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


La 23.11.2020, în jurul orei 22.18, Secţia 13 Poliţie Rurală Bălcăuţi a fost sesizată despre faptul că, pe DJ209D de pe raza comunei Serbauti a avut loc un accident rutier.
Poliţiştii deplasaţi cu operativitate la faţa locului au identificat conducătorul auto, un localnic de 33 de ani, care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209D Calafindesti-Darmanesti a pierdut controlul asupra directiei de mers, parasind partea carosabilă.
Din accident a rezultat rănirea conducatorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Bărbatul de 33 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza s-a intocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Mai nouă Mai veche