Doi șoferi beți au făcut accident pe o stradă din Câmpulung Moldovenesc. Unul dintre ei avea permisul anulat și a fost reținut în arestul IPJ Suceava

Luni, 16 noiembrie 2020, la ora 19.33, Poliţia Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată telefonic de o femeie din Câmpulung Moldovenesc cu privire la faptul că un autoturism Opel pe care i l-a împrumutat lui Ioan V. i-a fost adus acasă de către Laurențiu L., iar mașina era avariată. 

La ora 20.15, echipajul de poliţie rutieră, în timp ce efectua verificări pe strada Bradului l-a identificat pe Laurenţiu L. în timp ce conducea autoturismul marca Audi. S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a bărbatului rezultând valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cu ocazia verificării în bazele de date ale poliţiei s-a constatat că acesta figurează cu permisul de conducere anulat.

În urma discuţiilor purtate, acesta a declarat că el a dus autoturismul marca Opel la domiciliul proprietarei întrucât acesta a fost avariat de Ioan V., în cursul aceleiaşi zile, în cadrul unui accident rutier pe care l-a provocat pe strada Bradului din Câmpulung Moldovenesc.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge.

În continuare au fost efectuate verificări în vederea identificării lui Ioan V., acesta fiind găsit la domiciliu. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma probatoriului administrat a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de Laurenţiu L. cu privire la infracţiunea de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și a fost dispusă măsura reţinerii suspectului pentru 24 de ore. 

Bărbatul a fost depus în arestul I.P.J. Suceava iar, în cursul zilei de marți va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung – Moldovenesc în vederea luării unei măsuri preventive.
Mai nouă Mai veche