Premieră online pentru spectacolul „Noaptea arabă”, după ce Teatrul „Matei Vișniec” Suceava a fost închis de scenariul ROȘU

Activitatea cu publicul a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” este interzisă, începând din data de 3 noiembrie, pentru o perioadă de 14 zile.

Această decizie afectează doar accesul spectatorilor în sala de spectacol, nu și accesul online la spectacolele programate pentru această lună.

Până când va redeschide porțile, Teatrul „Matei Vișniec” se va muta în mediul online. 

Decizia vine în contextul recentelor reglementări referitoare la limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență adoptând Hotărârea nr. 60 / 1 noiembrie 2020 prin care, în localităţile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, se aplică restricţii corespunzătoare ratei de infectare. Una dintre aceste restricții se referă la desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole.

Teatrul a anunțat că va reveni informații despre reprogramarea spectacolelor după expirarea perioadei de 14 zile, iar pentru persoanele care au achiziționat bilete pentru vizionare în sala de spectacol sunt oferite următoarele variante de recuperare a banilor:
  • posibilitatea de a opta pentru acces virtual, cu vizionare online. Mai multe detalii vor primi pe contul deschis pe platforma www.blt.ro,
  • alocarea biletelor pentru reprezentațiile viitoare,
  • restituirea sumelor aferente biletelor cumpărate. 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.