Un copilaș de doi ani, din Hârtop, intoxicat la spital după ce a înghițit un pumn de pastile Vitamina C cu propolis

Luni, 16 noiembrie 2020, la ora 12:15, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată de Spitalul Municipiului Fălticeni – Secția Pediatrie, despre faptul că un copil în vârstă de 2 ani, din localitatea Hârtop, se află împreună cu mama sa la Secția Pediatrie a Spitalului Muncipiului Fălticeni cu intoxicație medicamentoasă.

Mama a declarat faptul că în jurul orei 09:40 s-a întors în bucătărie unde a lăsat trei dintre cei patru copii pe care îi are. Femeia a găsit medicamentele care se aflau în dulapul suspendat din bucătărie se aflau pe jos împrăștiate, iar minorul pe patul din bucătărie având lângă el o pastilă sfărmată de culoare albă. 

Mama a declarat faptul că în dulap se aflau mai multe medicamente, printre care Vitamina C cu propolis nu mai era. Femeia a bănuit astfel că băiatul de doi ani a consumat mai multe pastile de Vitamina C cu propolis.

Personalul medical al Secției Pediatrie a Spitalului Municipal Fălticeni a comunicat faptul că minorul se află în afara oricărui pericol și va fi transportat către Spitalul Județean Suceava în vederea efectuării analizelor toxicologice.
Mai nouă Mai veche