VIDEO Alcoolemie record pentru tânărul care a căzut cu mașina sub un pod, la Râșca. Polițiștii au descoperit că nu deține nici permis de conducere

Sâmbătă,21 noiembrie 2020, ora 20.25, Gheorghe N., de 27 de ani, din comuna Bogdănești, în timp ce conducea autoturismul marca Peugeot, pe DJ 155A, pe raza localității Rîșca, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit un cap de pod și căzut cu mașina în albia pârâului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului, care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Fălticeni unde în urma consultării de către medicul de gardă i s-a stabilit diagnosticul de ,,TCF”, stare etilică.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,32 mg/l, alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta a fost verificat în baza de date și nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de: ,,vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ,, conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Mai nouă Mai veche