Accident pe DN17, la Vama. Remorca unui camion a derapat și a lovit un BMW. Două persoane au fost rănite

La 28 decembrie 2020, ora 12.17, Anatolie T., de 45 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autotractor și semiremorca, pe DN 17 pe raza comunei Vama, din cauza carosabilului umed și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, ajuns într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, semiremorca fiind proiectată cu partea din spate pe senul opus de deplasare unde a intrat în coliziune lateral stânga spate cu partea laterală a autoturismului marca BMW condus regulamentar din sensul opus de către Andreia C., în vârstă de 36 ani, din Vatra Dornei.

În urma producerii accidentului conducătoarea auto, cât și pasagerul din autoturism, în vârstă de 16 ani, au suferit vătămări corporale ușoare. 

Cele două persoane au fost preluate și transportate de către echipajele medicale la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru acordare de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acestora li s-a recoltat câte o mostră biologică de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice din sânge.
Mai nouă Mai veche