Bărbat din Dornești care fura curent electric, dat pe mâna polițiștilor

Luni, 28 decembrie 2020, la ora 15.22, patrula de siguranță publică din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112, de către un angajat al societății Delgaz Grid, cu privire la existența unui furt de energie electrică în comuna Dornești.

Din cercetările efectuate a rezultat că în jurul orei 15.00, în baza unei sesizări cu privire la existența unei improvizații la rețeaua de energie electrică, reprezentanții societății Delgaz Grid, s-au deplasat la o locuință din comuna Dornești, loc în care au constatat realizarea unor improvizații electrice.

Cu ocazia cercetărilor, s-a constatat că imobilul mai sus menționat aparține lui Adrian B., de 45 de ani, și era racordat la rețeaua de energie electrică, iar la consola de la acoperișul casei, a mai fost identificat încă un cablu, care ocolea echipamentul de măsurare.

În cauză, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de efectuarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare și furt calificat.
Mai nouă Mai veche