Biciclist în stare avansată de ebrietate, rănit după ce a căzut într-un șanț, pe strada Școlii Noi din Rădăuți

Sâmbătă, 19 decembrie 2020, la ora 17.31, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin 112 de către o localnică despre faptul că în șanțul din fața imobilului este o persoană căzută, inconștientă.

În dreptul imobilul de pe strada Școlii Noi din municipiul Rădăuți a fost identificat Viorel U., de 57 de ani, localnic, care se afla în stare avansată de ebrietate, căzut în șanțul din fața imobilului, care prezenta leziuni la nivelul feței.

Din verificările efectuate la fața locului s-a constatat faptul că bărbatul se deplasa pe lângă o bicicletă și din cauza stării avansate de ebrietate, s-a dezechilibrat și a căzut.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul „halenă alcoolică, excoriație la nivel frontal stâng, cefalee moderată”.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” , ce va fi soluționat procedural de către lucrătorii Poliției Municipiului Rădăuți.
Mai nouă Mai veche