Decimat de arestări, Serviciul de Permise Auto și Înmatriculări Suceava și-a reluat astăzi activitatea. Cum vor fi reprogramate persoanele care aveau examen săptămâna trecută

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculăre a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului - județul Suceava a fost reluată începând de miercuri. Activitatea instituției a fost sistată începând de joi, 26 noiembrie, după ce mai mulți angajați au fost reținuți și apoi arestați preventiv într-un dosar al DNA Suceava.

Cererile pentru înmatriculare a persoanelor programate în zilele de 26 și 27 noiembrie vor fi procesate în măsura timpului disponibil, iar persoanele programate pentru examenul pentru permis vor fi reprogramate în zilele de 24, 30 și 31 decembrie. 

În zilele următoare se așteaptă ca personalul serviciului să fie suplimentat cu angajați detașați din alte județe ale țării. 

„Vă aducem la cunoştințã faptul cã începând cu data de 2 decembrie 2020 la Serviciul Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculãri Suceava vor fi reluate urmãtoarele activitãți:
  • Activitatea pe linie de înmatriculare definitivă și autorizare provizorie a autoturismelor, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 26 și 27 noiembrie 2020.
  • Activitatea de preschimbare a permiselor de conducere străine și românești, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 26 și 27 noiembrie 2020.
  • Activitate de examinare proba teoretică, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 26 și 27 noiembrie 2020.
Totodată vă informăm că activitatea de examinare la proba practică (proba traseu) va fi reluată în ziua de 3 decembrie 2020. Candidații care trebuiau să fie examinați în zilele de 26, 27 noiembrie 2020 și 2 decembrie 2020, vor fi reprogramați pentru datele de 24, 30 și 31 decembrie 2020”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Suceava.

Mai multe informații: 
Mai nouă Mai veche