FOTO VIDEO O tânără a murit și alte trei persoane sunt grav rănite după ce au intrat cu mașina în fața trenului, la Câmpulung Moldovenesc

Duminică, 13 decembrie 2020, în jurul orei 04:45, Mihaela S., în vârstă de 33 de ani, din Petroșani, județul Hunedoara, în timp ce conducea autoturismul marca Subaru, în care se aflau alte trei persoane, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din municipiul Câmpulung Moldovenesc, din direcția străzii Bunești spre strada Calea Bucovinei, la un moment dat ajunsă la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere, semnalizată prin indicatoare și semnale luminoase și acustice, la km CFR 67+290m, nu a respectat semnificația semnalelor acustice și luminoase aflate în funcțiune.

Urmare a acestui fapt, autoturismul a fost surprins și lovit violent de trenul InterRegio 1766 Timișoara - Iași, autoturismul fiind târât pe o distanță de circa 45 de metri.

În urma producerii acestui accident a rezultat decesul conducătoarei auto Mihaela S., dar și vătămarea corporală a lui Bogdan I., de 30 de ani, din Fundu Moldovei, ,,policontuzionat prin accident CFR, TCF, plagă contuză plagă dreapta, contuzie torco abdominală, contuzie coapsă dreapta, stabilizat la Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc" fiind transferat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava, Silviu Constantin S., în vârstă de 35 de ani, din Petroșani, ,,policontuzionat prin accident CFR, TCF, plagi contuze, escoriații multiple, contuzie bazin, fiind transferat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava pentru investigații medicale de specialitate și a lui Cosmin S., de 28 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, ,,policontuzionat prin accident CFR, TCF, TCC, fiind transportat direct la Spitalul Județean de Urgențe Suceava pentru investigații întrucât starea acestuia era gravă”.

Traficul feroviar a fost blocat complet circa 2 ore pe perioada desfășurării cercetării la fața locului.

Cadavrul persoanei decedate se află depus la morga Spitalului mun. Câmpulung Moldovenesc, urmând a se dispune necropsia cadavrului.

Conductorul de tren a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Mai nouă Mai veche