Lemn în plus față de aviz, depistat într-un camion oprit în trafic pe drumul Sihăstria Putnei

Luni, 14 decembrie 2020, lucrătorii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești efectuând verificări pe raza comunei Putna, pe drumul comunal Sihăstria Putnei, au identificat în trafic autoutilitara marca MAN, condusă de către Ilie J., de 40 de ani, din satul Gura Putnei, care transporta material lemnos, respectiv lemn rotund rășinoase pentru cherestea.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că susnumitul avea eliberat avizul de însoţire emis la data de 14 decembrie 2020, ora 17.14 pentru cantitatea de 14,04 m.c. lemn rotund răşinoase pentru cherestea. 

Existând suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportat, acesta a fost condus cu autoutilitara la Atelierul de prelucrare a lemnului aparținând de Ocolul Silvic Putna, loc unde, în urma inventarierii materialului lemnos, s-a stabilit că autoutilitara era încărcată cu cantitatea de 16 mc lemn rotund rășinoase, având astfel în plus cantitatea de 2 mc față de datele trecute în avizul de însoțire. S-a procedat la confiscarea cantității de material lemnos. 

Ilie J. a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 171/2010 modificate.
Mai nouă Mai veche