Municipiul Suceava a scăzut sub pragul de trei la mie, dar rămâne în scenariul roșu până pe 14 decembrie

Municipiul Suceava a scăzut, miercuri, 2 decembrie, pentru prima dată după 31 octombrie, sub pragul de trei la mie incidență Covid-19 pe o perioadă de referințe de 14 zile.

Incidența oficială anunțată de Prefectura Suceava pentru miercuri în municipiul Suceava era de 2,93 la mie.

Chiar dacă acum a scăzut sub trei la mie, municipiul Suceava va rămâne în scenariul roșu până în data de 14 decembrie, printr-o decizie de luni a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Miercuri, numărul total al persoanelor confirmate oficial cu Covid-19 de la începutul epidemiei în județul Suceava a ajuns la 13.241, în creștere cu 60 față de ziua precedentă. 11.029 de persoane au fost declarate oficial vindecate.

În județ sunt înregistrate 1.453 de cazuri de Covid-19 în evoluție, iar incidența oficială la nivelul județului este de 1,83 la mie.

În spitalele din județul Suceava sunt internați 369 de pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 84 de persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. 20 de pacienți în stare gravă sunt internați în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Suceava, dintre care 17 sunt ventilați neinvaziv.
Mai nouă Mai veche