Un bărbat din Dornești care a băut și apoi s-a dus la somn a fost găsit mort de soție

Miercuri, 23 decembrie 2020, la ora 00.12, patrula de siguranță publică din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către asistentul medical pe echipajul de ambulanță, despre faptul că o persoană a decedat pe raza comunei Dornești.

În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate a rezultat că este vorba despre Ilie O., de 56 de ani, din comuna Dornești, care locuia împreună cu soția sa, precum și cu fratele său. Miercuri, la ora 22.00, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soția sa, bărbatul a consumat băuturi alcoolice, după care i-a transmis soției că se va pune să doarmă.

În tot acest timp, soția a efectuat mai multe treburi în interiorul locuinței, fiind convinsă că soțul ei doarme. La un moment dat, în jurul orei 23.30, femeia s-a apropiat de patul pe care se afla soțul ei și a încercat să îl trezească.

Observând faptul că soțul ei nu reacționează în vreun fel, femeia s-a speriat și a apelat 112 și a solicitat deplasarea unui echipaj de ambulanță la fața locului.  În urma deplasării la fața locului, personalul medical a constatat decesul la 24.12.2020, ora 00.09.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche