Un copil și un adult răniți într-un accident provocat de șoferul unui BMW care s-a angajat într-o depășire imprudentă în dreptul Târgului Auto Cumpărătura

Miercuri, 23 decembrie 2020, la ora 15.30, Gheorghe G., de 36 de ani, din comuna Baia, în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe DN 2, pe direcția Suceava - Fălticeni, în dreptul târgului auto din localitatea Cumpărătura s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire, situație pe fondul căreia a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi A3, care era condus de către Gabriel G., de 39 de ani, din municipiul Suceava, și care se angajase în efectuarea unei manevre de viraj stânga.

În urma accidentului, Daniel I., de 40 de ani, și Emilia I., de 8 ani, ambii din municipiul Suceava, pasageri în autoturismul marca Audi A3, au suferit leziuni ușoare. 

Cele două persoane au fost preluate de echipaje medicale de urgență și transportate la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență ,,Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Mai nouă Mai veche