VIDEO Rugăciuni, lacrimi și durere la Spitalul Județean după moartea medicului Ovidiu Irimescu

Colegii și rudele medicului anestezist Ovidiu Vasile Irimescu Kruk, care a murit luni la Institutul „Matei Balș”, au participat, luni seară, la o slujbă de pomenire oficiată în holul de la intrarea principală în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Chiar la intrarea în spital, lângă bradul de Crăciun, a fost amplasată o fotografie a medicului cu mesajul „Nu te vom uita niciodată!”. În fața fotografiei au fost amplasate mai multe lumână în forma unei cruci, iar un preot a oficiat slujba de pomenire.

Medicul anestezist Ovidiu Irimescu a murit luni, 28 decembrie 2020, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. dr. Matei Balș" din București, acolo unde era internat fiind dagnosticat cu Covid-19. Anestezistul a s-a infectat inițial cu Sars-CoV-2 în prima parte a lunii noiembrie, fiind declarat vindecat, dar s-a reinfectat la jumătatea lunii decembrie. 

Ovidiu Irimescu avea și o afecțiune la ficat după ce în vara acestui an a fost diagnosticat cu hepatită.

Născut în 1975, absolvent al Universității de Medicina și Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, promoția 1999, Ovidiu Irimescu activa ca medic specialist ATI în Spitalul Județean Suceava.

Ovidiu Irimescu avea 45 de ani, era căsătorit și are doi copii, de cinci și 13 ani.

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche