Daniel Bodnar, amendat abuziv de Poliția Locală Rădăuți pentru că nu ar fi respectat izolarea. Imaginile de pe camera de supraveghere arată că era la domiciliu

Daniel Bodnar a fost amendat de polițistul local Alin Martinescu de la Poliția Locală Rădăuți pentru că nu ar fi respectat izolarea la domiciliu, în condițiile în care imaginile de pe camera de supravghere arată că tânărul era acasă la ora la care ar fi fost căutat de polițiști. 

Daniel Bodnar a fost plasat în izolare la revenirea din Austria, acolo unde a fost să își viziteze soția și fetița. Dacă în cazul altor persoane plasate în izolare polițiștii fac verificări cel mult o dată pe zi, Daniel Bodnar era verificat de patrule de câteva ori pe zi. 

La 20 decembrie, după ce fusese deja verificat de alte trei ori în acea zi, la locul declarat de Daniel Bodnar a ajuns la ora 20.40 un nou echipaj. Polițistul local Alin Martinescu i-a aplicat lui Daniel Bodnar o amendă de 1.000 de lei. 

În procesul verbal de constatare a contravenției, polițistul local Alin Martinescu a menționat că: „în urma verificări (sic!) susnumitului la adresa trecută în fișa de monitorizare pentru auto-izolare acesta nu se afla la respectiva locație și nici la telefonul declarat nu a răspuns fiind sunat de cel puțin patru ori la fiecare control”.

Pe de altă parte, invitat la emisiunea Apel de la Televiziunea Intermedia Suceava, Daniel Bodnar a povestit că după ce a mai fost verificat de câteva ori în acea zi, iar la acel moment nu a auzit bătăile în ușă. 

„Făceam o baie și ascultam muzică. La un moment dat mi s-a părut că aud câinii lătrând și am ieșit, dar nu mai era nimeni”, a spus Daniel Bodnar. 

Daniel Bodnar a publicat o captură de pe camera de supravgehere care demonstrează că era la locul declarat pentru auto-izolare la momentul în care polițistul local Alin Martinescu susține că nu l-ar fi găsit la domiciliu. 

Mai nouă Mai veche