Daniel Bodnar, primul mesaj după accidentul rutier: „Vă mulțumesc din suflet pentru miile de mesaje pe care le-ați trimis și rugăciunile înălțate pentru mine! Vă iubesc!”

Daniel Bodnar a transmis primul mesaj către susținători după ce a fost rănit într-un accident rutier și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Tânărul a arătat că are dureri intense, că nu simte piciorul stâng și are bazinul amorțit. Totuși, Daniel speră într-o minunte astfel încât să poată merge din nou. Daniel a mulțumit pentru miile de mesaje primite și a arătat că nu are posibilitatea fizică să le răspundă tuturor.

Mesajul lui Daniel Bodnar:

Bună seara, oameni frumoși!

Vă scriu acest mesaj de pe patul spitalului! Durerile de după operație sunt încă foarte intense, piciorul stâng nu-l simt în mare parte, dreptul are și el probleme, iar bazinul încă este amorțit.

A fost o mare încercare, puteam să mor, dar vreau să vă spun atât: sunt binecuvântat că astăzi sunt în viață și îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru asta!

Nu știu cât va dura recuperarea completă a corpului meu, dar sunt încredințat că Dumnezeu poate face oricând o mare minune și voi putea umbla printre voi.

Rugați-vă pentru mine și știu că asta se va întâmpla pentru că avem un Dumnezeu puternic!

Vă mulțumesc din suflet pentru miile de mesaje pe care le-ați trimis și rugăciunile înălțate pentru mine! Vă rog să mă iertați că nu reușesc să vă răspund, dar nu pot să stau foarte mult timp pe telefon pentru că încă am dureri mari și vreau să fiu cât mai liniștit.

Vă iubesc!

4 Comentarii

Mai nouă Mai veche