Expoziție online organizată de Grădinița cu Program Normal „Obcini” Suceava în cadrul proiectului „În așteptarea lui Moș Crăciun”

În pragul sărbătorilor de iarnă, Grădinița cu Program Normal „Obcini” din municipiul Suceava a organizat o expoziție în cadrul proiectului „În așteptarea lui Moș Crăciun”. Expoziția s-a desfășurat în mediul online, având ca participanți copii de la toate grupele. 

Extrem de curioși și foarte entuziasmați, cei mici au încercat să-l surprindă pe Moș Crăciun realizând desene, picturi, modelaje, resușind astfel să ne introducă în atmosfera sărbătotrior de iarnă.

„Anul 2020 a fost unul „altfel”, dificil din toate punctele de vedere, mai ales al desfășurării demersului didactic. De aceea vreau să le mulțumesc colegelor, precum și părinților care și-au sprijinit copiii în mod constant, venind astfel în sprijinul cadrelor didactice pentru buna desfășurare a activităților. Zâmbet și voie bună, un an nou cât mai fericit vă doresc! <<Crăciunul, copile, este dragostea în acţiune. De fiecare dată când iubim, de fiecare dată când dăruim, este Crăciun!>>, așa cum a spus Dale Evans Rogers”, a declarat Maria Todereanu, director al Grădiniței cu Program Normal „Obcini”.
Mai nouă Mai veche