Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc, în stare avansată de ebrietate, a murit în ajun de Revelion

La data de 31 decembrie 2020, în jurul orei 13:11, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la decesul unui bărbat de 68 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Până la sosirea echipei operative, la fața locului s-a deplasat un echipaj un echipaj medical din cadrul Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc, care a constatat decesul bărbatului.

Bărbatul locuia singur și era vizitat ocazional de o nepoată care îl ajuta la treburile gospodărești. La de 31 decembrie 2020, în jurul orei 13:05, bărbatul a fost găsit decedat în pat de către nepoata sa care a apelat la 112, solicitând sprijinul unui echipaj de ambulanță.

Din relatările nepoate reiese faptul că unchiul ei obișnuia să consume alcool în mod frecvent, iar în seara de 30 decembrie, l-a găsit acasă într-o stare avansată de ebrietate.

Cu ocazia examinării cadavrului nu au fost identificate urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciunea comiterii vreunei fapte de natură penală.  A fost anunțat CML Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

1 Comentarii

  1. Jalnic scris articolul ... Multe neconcordanțe între informații ... și am rămas în suspans -dosarul pentru "ucidere din culpă" cui a fost întocmit..?

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche