Un bărbat din Dorna Candrenilor a murit după ce nu a mai reușit să ajungă acasă pe drumul de la un magazin din localitate

La 14 ianuarie 2021, ora 11.25, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic de Spitalul municipal Vatra Dornei despre faptul că la această unitate medicală a fost adusă cu ambulanţa din localitatea Dorna Candrenilor o persoană de sex masculin în stop cardio-respirator, care ulterior a decedat.

S-a stabilit că persoana în cauză este Niculai S., de 67 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, care locuieşte singur în casa proprietate situată în locul Ouşoru, fiind cunoscută ca o persoană cu afecţiuni psihice, consumatoare cronică de băuturi alcoolice.

În data de 13 ianuarie, în jurul amiezii, bărbatul s-a deplasat la o unitate economică din localitatea de domiciliu, unde a consumat băuturi alcoolice, iar spre seară a plecat spre domiciliu. Pe traseu, cel mai probabil, din cauza stării avansate de ebrietate, acesta a căzut pe un teren din apropierea locuinţei, unde a fost găsit de un vecin în dimineaţa zilei de 14 ianuarie, în stare de inconştienţă. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul municipal Vatra Dornei în stop cardio-respirator, iar ulterior a decedat.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche