Un bărbat din Vama a fost găsit mort în fântână. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs tragedia

Marți, 5 ianuarie 2021, în jurul orelor 13.27, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că Nicolae H., de 53 de ani, din aceeași localitate, a căzut într-o fântână aflată în beciul locuinței sale și s-a înecat, fiind necesară prezența la fața locului a unui echipaj de ambulanță.

Când au ajuns polițiștii la fața locului, bărbatul nu mai prezenta semne vitale, iar în urma manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical prezent de asemenea la fața locului, s-a declarat decesul acestuia.

Din discuțiile purtate cu fiul victimei a rezultat faptul că niciun membru de familie nu se afla la domiciliu când s-a întâmplat evenimentul, ulterior mama sa, venind la domiciliu din sat, a observat faptul că soțul ei nu se află pe nicăieri, iar în momentul în care l-a văzut căzut în fântâna aflată în beciul locuinței a cerut ajutorul vecinilor.

Vecinii l-au scos pe bărbat din fântâna aflată în beciul locuinței, cu dimensiunea de aproximativ 1 metru/1 metru, în care se aflau aproximativ 50 cm de apă, după care l-au resuscitat în mod continuu până și-au făcut apariția lucrătorii de pe ambulanță și SMURD.

Victima a fost preluată și transportată la morga Spitalului Municipiului Câmpulung Moldovenesc, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului

Având în vedere aspectele prezentate, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uciderea din culpă”.
Mai nouă Mai veche